maak kennis met
elektrisch varen

ROEM 720

Wij presenteren met trots de ROEM, een unieke boot die ideaal is om prachtige natuurgebieden of binnensteden te ontdekken. 

Met een elektrische aandrijving biedt de ROEM een stille en serene vaarervaring. De krachtige elektrische motor is bovendien onderhoudsvrij, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.

Het gebruik van zeewaterbestendig aluminium maakt de ROEM licht van gewicht en zelflozend. Een geringe waterverplaatsing en minimaal onderhoud, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en gemak. Met een steile steven voor optimale waterdoorsnijding en een loefbijter voor koersvastheid, straalt de boeg van de ROEM karakter en elegantie uit. De luxe rondvormige kont laat het water moeiteloos los, terwijl de uitdagende lijnen een uniek en stijlvol ontwerp benadrukken.

De ROEM is verkrijgbaar in twee afmetingen: ROEM 720 en ROEM 580. Het casco, de betimmering en de stoffering kunnen in elke gewenste kleur en materiaal worden uitgevoerd. Verlengde zitbanken of een zonnedek behoren ook tot de mogelijkheden.

ROEM een robuust vaartuig van nu met een knipoog naar de zogenaamde Langedijker rondkont uit het verleden.

roem 720r

Specificaties

ALGEMEEN

Lengte: 7.20 m
Breedte: 2.20 m
Diepgang: 0.45 m
Bouwjaar: 2024
Ontwerper: Ruys Jachtbouw
Werf: Ruys Jachtbouw
CE: D
Rompvorm: Vlakke bodem
Besturing: Helmstok

MOTOR EN ELEKTRA

Type: Binnenboord
Merk: Bellmarine
Vermogen: 5 kW
Urenteller: Ja
Overbrenging: Schroefas
Voortstuwing: Schroef
Max snelheid: 14 km/u
Kruissnelheid: 10 km/u
Toerenteller: Ja
Temperatuurmeter: Ja
Accu: 8 x 400 Ah / 6v cellen
Acculader: 50 A
Accumonitor: Ja
Voltmeter: Ja
Walstroom: Ja
Walstroomkabel: Ja
Verbruiksmonitor: Ja
Voltage: 48V

NAVIGATIE EN ELEKTRONICA

Log/snelheid: Raymarine
GPS: Raymarine
Kaartplotter: Raymarine

UITRUSTING BUITENOM

Buitenkussens: Ja
Teakdek: Ja
Opmerkingen: Teakdek = Ecodeck of Flexiteek

aandrijving

Elektrisch

Met een elektrische aandrijving biedt de ROEM een stille en serene vaarervaring. De krachtige elektrische motor is bovendien onderhoudsvrij, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.

ONDERHOUDSVRIJ

Aluminium

Het gebruik van zeewaterbestendig aluminium maakt de ROEM licht van gewicht en zelflozend. Dit materiaal vermindert de waterverplaatsing en vereist geen onderhoud, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het gemak. Met een steile steven voor optimale waterdoorsnijding en een loefbijter voor koersvastheid, straalt de boeg van de ROEM karakter en elegantie uit. De luxe rondvormige kont laat het water moeiteloos los, terwijl de uitdagende lijnen een uniek en stijlvol ontwerp benadrukken.

vol karakter

Ontwerp

Het gespoten aluminium casco geeft een robuuste en authentieke uitstraling. De helmstok en vloer zijn vervaardigd uit duurzaam hout, en de kussens op de banken zijn gemaakt van luchtdoorlatend materiaal dat bestand is tegen de buitenlucht.

duurzaam

Standaard

De specificaties van de ROEM zijn indrukwekkend: een Bellmarine motor van 5 kW, 48 Volt en een Mastervolt accupakket met een vaarbereik tot 8 uur. De boot is uitgerust met een Mastervolt lader en een display dat zowel actuele motorgegevens als digitale vaarkaarten en accessoires toont.

samenstellen

Opties

Het casco, de betimmering en de stoffering kunnen in elke gewenste kleur en materiaal worden uitgevoerd. Verlengde zitbanken of een zonnedek behoren ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en persoonlijk advies over de ROEM, neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte boot die aan al uw wensen voldoet.

Bij Ruys Jachtbouw of Witsen Marine, als exclusief verkooppunt van de ROEM, bieden wij u de mogelijkheid om uw boot volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Ervaar zelf de ultieme combinatie van luxe, comfort en innovatieve technologie.