one of a kind
zeiljacht

Tot in de perfectie

In samenwerking met de bekende Nederlandse jachtontwerper Dick Koopmans jr. presenteert Ruys Jachtbouw de Jager 37R. Een beproeft concept vertaalt naar de wensen van de ambitieuze zeiler van nu.

Actief zeilen en pure luxe, het beste uit twee werelden in één!

Het exterieur is ontworpen voor optimaal zeilgenot. Sterk en licht zeewaardig aluminium, open spiegel en een fraaie boeglijn in combinatie met perfecte zeilen en een 9/10e getuigde mast van carbon. De ideale mix om een snelle overtocht te maken naar verre bestemmingen. Het interieur is gemaakt voor de liefhebber van luxe en ambachtelijk scheepstimmerwerk. Exclusief palissanderhout, comfortabele stoffering, stijlvolle verlichting. Een moderne interpretatie van een klassiek jacht.

Een top ontwerp van Dick Koopmans jr. gezien met de frisse blik van Ruys Jachtbouw.

Jager 37R

Specificaties

aandrijving

Elektrisch

De ROEM 720 heeft elektrische aandrijving. Deze zorgt voor stilte en deze stilte zorgt voor de perfecte vaarbeleving.
Een elektrische motor is enorm krachtig en erg fijn: onderhoudsvrij.

ONDERHOUDSVRIJ

Aluminium

De ROEM 720 is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium. Een licht materiaal, zodat het mogelijk is om de boot zelflozend te maken en om er voor te zorgen dat het schip zo weinig mogelijk water verplaatst. En niet onbelangrijk: aluminium is onderhoudsvrij.

vol karakter

Ontwerp

Een steile steven welke het water goed aansnijdt en een loefbijter die de boot koersvast maakt. Zorgen voor een boeg met aanzicht en karakter.
Een luxe motorkont (in de volksmond ‘rondkont’) welke het water weer goed los laat. Deze ronde vormen zorgen voor een uitdagend lijnenspel.

duurzaam

Standaard

Het aluminium casco is standaard zwart gespoten voor een stoere en authentieke uitstraling. Het roer en de vloer zijn uitgevoerd in duurzaam en onderhoudsvrij hout. De kussens op de banken zijn gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, dat ook in de buitenlucht tegen een stootje kan.

samenstellen

Opties

Het casco, de betimmering en de stoffering kan in elk wenselijke kleur en materiaal worden uitgevoerd. Verlengde zitbanken of een zonnedek behoren tevens tot de mogelijkheden.